Afscheidssymposium Ted van den Bergh, Triodos Foundation

Op 3 maart 2020 was Stichting Farm Flower Fragrances aanwezig bij het afscheidssymposium van de Triodos Foundation directeur Ted van den Bergh. Dankzij de steun van de Triodos Foundation is het mogelijk geweest voor FFF om zich de afgelopen jaren te ontwikkelen tot haar huidige vorm en zich in te zetten voor een biodiverser landschap. Bij het afscheid waren we dan ook trots meerdere parfums te presenteren aan de medewerkers van de Triodos Foundation en aan de aanwezigen van het symposium, die dankzij deze steun konden worden samengesteld.
De parfums echode de behoefte en de schoonheid van een biodiverser Fries landschap in de geuren Soir & Soil en Húns in Bloom.
Prof. Theunis Piersma en Claudy Jongstra spraken tijdens het afscheid over hun werk en het thema ‘Aardse Spinsels’.

English:
On the 3rd of March of 2020 the Farm Flower Fragrances Foundation presented our work at the goodbye symposium of the (former)director of the Triodos Foundation, Ted van den Bergh. The Foundation’s support has made it possible for FFF to develop our work as an organisation as well as our several parfums, two of which were presented at the symposium that echo the beauty of a more biodiverse Frisian landscape: Soir & Soil and Húns in Bloom.